Längtan

När man tittar på all snö, så känns det väldigt långt tills vi kan sitta här vid bordet och fika. Men för varje dag som går ,kommer ju våren och sommaren allt närmare. Redan ser jag att det ljusnat lite, sedan i julas. Det är härligt. Igår köpte jag campingboken ACSI, så nu sitter jag och drömmer om sommarens resor. Vart kommer GPS:n att ta oss då? Som alltid när man planerar, drömmer jag mej bort samtidigt som jag längtar tillbaka till en del ställen jag besökt. Att campa och resa är underbart. Det ger så otroligt mycket härliga minnen. Och härliga minnen är ju aldrig tunga att bära.

Published with Blogger-droid v1.6.5

En reaktion till “Längtan

  1. vilken fräck bild på era översnöade möbler! visst känns våren långt borta men ett tu tre så är vi där…snabbare än vad vi tror!

Kommentarer är stängda.