Mer teknik

Har så många gånger varit irriterad på vår bredbandsleverantör. Man har inte kommit ut på nätet och det har varit svajigt och instabilt. Värre blev det när båda döttrarna satt med sina lap-tops och jag med min…. Det var som om belastningen blev för hög. På senhösten sa vi upp leverantören och har sedan funderat vad vi ska ha istället.
Nu i början av veckan bestämde jag mej för Net1. I går hämtade jag ut paketet. Det var bara att stoppa i kontakten och sedan började vi att surfa. Allihopa. Inte en gång det svajade. Inte en gång segade det. Inte en gång behövde vi starta om modemet (som vi fick göra flera gånger om dan med det gamla). Det mobila bredbandet funkar hur bra som helst – tack Net1 och Lasse för hjälpen


En reaktion på ”Mer teknik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.