Prisgaranti

Ibland lyckas det. På Juldagen for dottern iväg för att köpa sin hett efterlängtade mobil, för julklappspengarna. Köade på Expert i ca 1.5 timme innan vi kom ut därifrån… phu. Hon var hur glad som helst över den – ända tills reklamen ramlade in i brevlådan igår. Elgiganten hade exakt samma mobil för en massa hundringar billigare!!

Vi gjorde ett försök framåt kvällen att åka in till Elgiganten. Tänkte att man kan ju köpa en ny där och sedan åka till Expert och lämna tillbaka den första. MEN på Elgiganten var alla 20 st av det märket, slutsålda. Typiskt. Sedan kom min andra dotter på, att kolla ändå på Expert.Sagt och gjort. Knallade in på Expert och berättade om hur mycket billigare mobilen var å Elgiganten.
”OK”, fick jag till svar. ”Vi har prisgaranti i 30 dagar, så det är inga problem – du får samma pris hos oss”
Så fick jag ett antal hundralappar i handen och kunde åka hem, mycket nöjd med mitt besök. Vilken tur att jag har smarta döttrar!!

lånat från google

En reaktion till “Prisgaranti

  1. så bra att det gick att lösa så smidigt! trist när man precis köper en sak och sedan kommer samma sak Xantal kronor billigare dagen efter! Sådant där ger mig \”ångest\”…..

Kommentarer är stängda.