Wallmans "Living room"

Häromkvällen var jag på Wallmans i Stockholm. Vi var inbokade på ”Living room” – en mycket mindre avdelning och vi var nog max 50 pers i salongen. Vi blev omhändertagna av en kille och en tjej. Till sin hjälp hade dom en kille på piano. Det började lagom lugnt och mysigt. De sjöng och pratade. Vi blev serverade en entré rätt bestående av en liten skagentoast, en munsbit ädelostpaj samt ett par skivor rökt kött med nåt pepparrotigt. Allt bara smälte i munnen. Det smakade ljuvligt. Och mer! Efter en liten stund blev det mera underhållning och de två sjöng och pratade.

Sedan anlände varmrätten. Jag hade beställt en oxfilé och den var helt perfekt tillagad. Lagom blodig och perfekt kryddad. Till det en potatisgratäng med mycket grädde och vitlök i. Mums!

Mera underhållning, som nu blev fartigare. Det blev allsång och några vid borden blev uppvaktade på födelsedagen. Stämningen steg, mer och mer. Ljudnivån likaså. Efter ett par timmar anlände desserten. En  chokladpannacotta på vit choklad. Behöver jag tala om att även den var hur god som helst!  Mera sång och dans från scenen och nu var stämningen lika hög som tak-bjälkarna. Det var en kanonkväll! Tack alla goá vänner som var med!


En reaktion på ”Wallmans "Living room"

  1. låter som en trevlig kväll, har aldrig varit på Wallmans Show även om jag bott många år i malmö samt att det även finns inne i Helsingborg. Men alla säger att det är SÅ bra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.