Jag har hittat en nygammal vän

Många gånger har jag funderat både en och två gånger över sociala media och då framför allt facebook.Ska man ”vika ut sej” och skriva om både ditten och datten? I och för sej är det samma sak här i bloggen – hur mycket ska man lämna ut sej själv? Ja, jag har kommit fram till att det ska vara ”lagom”. (vad nu det är???)

Men ikväll var det extra roligt på facebook – jag hittade en kär gammal vän från skoltiden. Vi höll ihop jämt och vi hade såååå roligt tillsammans. Men efter skoltiden så skildes våra vägar och vi har inte haft kontakt på massor av år. Men ikväll hittade vi varandra. Jag är så glad över det!

En reaktion till “Jag har hittat en nygammal vän

  1. och just i sådan här fall så är det ju precis så som grundarna hade tänkt sig…kul att hitta en gammal vän. Jag har inte ens Facebook, har aldrig blivit klar att logga iin

Kommentarer är stängda.