Gevalia vid oväntat besök

Jag hade bara varit hemma en kort stund när det plingade på dörren. Jag gick och öppnade och där står herr och fru Lind (”Linden”) som vi inte träffat på hur länge som helst! Så roligt!
De var på husbilstur och hade vägarna förbi och stannade till en stund. Vi satt i trädgården och ”uppdaterade oss” och pratade en lång stund. Naturligtvis bjuder jag Gävleborna på Gevalia-kaffe. För det ska man ju göra med oväntade gäster har jag hört.

En reaktion till “Gevalia vid oväntat besök

  1. Det var roligt att träffa er, ett kärt återseende.Naturligtvis dricker vi bara Gevaliakaffe för man är väl patriot. Som Göran väl visste var det bara hästhagar vid sjön Haggen. Just nu ligger vi vid Lumsheden, men det verkar som husvagnsfolket har tagit över. Sköt om er så syns vi i höst.Tommy och Eva

Kommentarer är stängda.