Vill-ha-begäret slår till

Oj vad jag vill ha en ny liten ”leksak”. En ny mobil. Ja jag vet det är inte försvarbart att köpa en ny nu igen, men jag vill…. ändå… Tycker ju att det är kul med tekniska prylar och satt igår och lekte lite med min svågers Iphone. Då blir jag som en unge som ser nån äta glass – jag vill åxå ha.

Var iväg till teknik-kedjorna en vända en på eftermiddagen och hittade en värdig motståndare till Iphone 4. Det var Samsungs nya android. Samsung Galaxy i9000. Den var ju ganska mycket billigare än Apples. Ska man då betala 2000 spänn för en äpple-skrutt???

Om du har erfarenheter, får du mer än gärna dela med dej, för jag har inte köpt nån ….än….

3 reaktioner till “Vill-ha-begäret slår till

  1. Har precis köpt en iPhone och det är något speciellt med den som de andra tillverkarna inte har samma kläm på. Apple har ju verkligen lagt ner krut på att det ska gå snabbt o smidigt att använda alla finesser. Dessutom så finns det ju en hel uppsjö med apps att ladda ner till iPhone, många fler än till andra fabrikat. Köp en iPhone, annars ångrar du dig bara 😉 // Linda

  2. Efter en dryg månads funderande blev det en Samsung Galaxy. Har haft den ca en månad nu och jag ångrar ingenting – tvärtom.

  3. En galaxy har Per med, den trivs han med och jag har uppföljaren till Galaxyn..Wave. En bra mobil med alldeles för mkt funktioner, har nog inte upptäckt hälften än?

Kommentarer är stängda.