Midsommarafton


25 juni

Idag lämnar vi Platja d´Aro och camping Cala Gogo. Inte för att vi inte trivs- för det gör vi verkligen, utan för att det billigare priset med ACSI inte gäller längre. Vi har istället sett ut en annan camping. Och nu gör vi historiens kortaste flytt. Vi beger oss hela 2.8 km norrut, till grannbyn St Antonio d Colonge och camping Eurocamping. Här gäller ACSI några dagar till, så vi stannar nog till onsdag.
Även här är ett kanonområde med pooler och faktiskt en riktig spa-del med en massa olika bubbel-varianter. Bubbelsängar, bubbelpool, bubbelbänkar, bubbel-stå-och-få-fotmassage mm mm
Närheten till havet är två kvarter. För här bor vi inne i stan och strosar förbi diverse butiker på väg till stranden. Stranden här är en ”vanlig” strand med småsten. Inte lika vackert som i viken vid Platja d´Aro. Eller som i Palamos – 2 km norrut.