16 juni 2010

16 juni
Lämnade campingen i morse – ganska tidigt. Vi har sedan kört genom rejäla regnskurar. När vi sedan körde in i Provence sken det upp och solen tittade fram. Härligt! Vi hr nu hittat en camping strax väster om Montelimar. Den ligger fantastiskt naturskönt, med den enorm utsikt över dalen. Den är terrasserad och därmed väldigt backig. Men då får vi motion när vi ska till poolen.

Det var jätttehärligt att ta ett dopp när vi kom fram. Campingen är jättefräsch och poolområdet fantastiskt. Flera pooler och en massa olika rutschbanor. Fina, kaklade/välstädade servicehus. Och som sagt – utsikten är fascinerande.


Lunchen idag bestod av inbakad paté. Den är smördegsinbakad och vi upptäckte den förra gången vi var i Frankrike. Den äts kyld tillsammans med en sallad. Fantastiskt gott.