Klarblå himmel

har det varit idag! Snön har nästan helt försvunnit – den finns kvar på skuggiga platser och i stora snöhögar. Men även där minskar det i rasande fart! Underbart! Tvätten torkade fint i vårvinden och vi har rensat bort gammalt skräp från rabatterna. Sedan blev det lunch ute i solskenet. Härligt! Eftermiddagen tillbringades liggande i en solstol. Det var hur skönt som helst. Lager på lager av kläder åkte av och mina vita ben fick ta del av årets första solstrålar. Att kunna sitta ute och njuta är balsam för både kropp och själ. Nu väntar jag på tussilago och vitsippor!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.