Änglar finns!!

Nu har vi äntligen fått hem husbilen. Och det var inte helt lätt kan jag berätta. Vi for ut tidigt på förmiddagen. Men se, när vi skulle köra upptäckte vi att underlaget var mycket mjukt och hela bilen hade sjunkigt. Vart och ett av bilens hjul stod i en grop. Det resulterade i att drivhjulen grävde ännu djupare när vi försökte ta oss ut. Jaha vad göra då? Att försöka dra 3 ton med en lätt personbil fungerar inte. Vi gav upp, ringde ihop hjälp och vi skulle träffas där vid logen under eftermiddagen. När vi kom tillbaka var vi då 4 som skulle skjuta på. Egentligen var vi 5 men en kille på 3,5 har ju inte hunnit blivit så stark…..

Nä men dra på trissor! Det gick inte ändå!! När vi stod och slet vårt hår, kom det två killar i en KingCab. Dom kopplade på en rejäl bogserlina, som skulle hålla att dra 25 ton. Nu då! Detta måste väl funka. Jajamensan – dom lade i lågväxeln och kunde dra ut oss från ladan. Vi kom då upp på grusunderlag och sedan var det ju inga problem! Det var första gången jag såg två änglar som var svartklädda och piercade. Men vad gör det? Alla måste inte vara vitklädda och ha vingar….