Mysig timme

Det blev en riktigt mysig timme – Earth Our. Vi satt omgiven av en massa stearinljus. Det blev varmt och skönt. Men vanans makt är stor – det märkte jag när jag förflyttade mej runt i huset. Uj så lätt det var att knäppa på lysknappen!
Här i stan släcktes bla gatubelysningen, men det var bara under 5 minuter. Det kändes lite mäktigt att tända ljusen och veta att överallt runt hela vår jord tändes det ljus och eldar i samma syfte. En sådan här jättemanifestation får ialla fall att tänka till lite om vart vår jord är på väg.

För övrigt står längtan om vår högst upp på önskelistan. Att få ta ut husbilen och köra dit näsan pekar. Halva söndagen gick åt till att titta på kartor, kolla efter campingplatset och surfa efter information om Cinque Terre. Det är som en stor nationalpark i Italien (förstås!) Det ligger alldeles norr om La Spezia, mot Genua. Naturen är vild och byarna mysiga. Klipporna stupar ner i havet och byarna klamrar sig fast. Vi hade besök av en god vän i gårkväll. Deras familj var bla i Cinque Terre för nåt år sedan. Han hade med både bilder och en film han gjort. Så roligt att se och längtan dit ökade – förstås.

Har lagt in lite egna intressepunkter i GPS;n.Rastplatser och annat smått och gott som man kanske kommer att behöva. ”Bra-att-ha-saker” kan säkert komma till pass nångång. Vilket år som helst…..