Helgen snart slut

Tänk att solen skiner, tempen stiger till ca +4,5 och det droppar så härligt från taken. Flera vintegäck har tittat upp och det syns att snön smälter ganska fort. Härligt!

Nyss hemkommen från en kurs i Örebro och jag kan konstatera att våren inte kommit så mycket längre där, än här. Kursen jag varit med på handlade om hur man ordnar aktiviteter. Aktivteter som riktar sig till ett rullande campingfolk. Det var Caravan Club som arrangerade. Väldigt roligt att utbyta erfarenheter och träffa nya människor.

Lördagkväll satt vi, liksom en massa andra, i baren och tittade på TV. Det var ju Melodifestivals-final. Stämningen var hög och alla hade sin favorit. Ibland jublades det högt och ibland buades det! Om melodin som vann – tycker….. jag inte….. Men den kan kanske ha en chans i stora finalen eftersom den inte är så ”schlageraktig”. Det är ju ett lite annorlunda bidrag och sticker möjligen ut, iallafall litegrand. Personligen höll jag på ”Snälla Snälla” Inte för att jag gilla artisten utanför att låten har nåt visst, som sätter sig … Och säg den som inte kan sjunga med i Snälla Snälla Snälla Snälla