Drömmar

Vem som helst ge sig iväg på en Europa-tur. Det du behöver är bra kartmaterial, även om du har gps, (Den kan ju faktiskt gå sönder….) och upptäckar-lusta. Då kan du fara vart som helst.
Vi har varit till Medelhavet varje sommar sedan dess. Mest Italien men även Frankrike och Spanien. Det var harit fantastiska resor där vi har njutit av tillvaron, solen och god mat. Och för att inte tala om vilka minnen vi har med oss i bagaget. Det är ju så suveränt, för det blir ju inte överlast – även om minnena har blivit många!

Ta tillvara slaskvintern och planera redan nu sommarens kommande eskapader. Kom ihåg att planeringen är halva nöjet! Låna böcker på biblioteket och leta intressanta ställen och platser på internet. Gör som jag – läs kartboken. Ja jag vet att jag är knasig som läser kartboken – men det är riktigt roligt att följa vägar se vilka byar och städer man passerar. Dröm! Och vintern kommer att ta slut fortare än du anar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.