Hur började det?

Det hela började med att käre maken kom hem en dag och sa -”såg en annons på en husbil i tidningen, ska jag titta på den innan jag åker hem från jobbet idag?” -”Visst” sa jag lite förstrött. Sen var det hela igång. Vi for runt hos husbilshandlare hela semestern. Till Fritsla utanför Borås, PR i Sollebrunn, Hymer i Örebro, Kurt i Ludvika, HusvagnsSvensson i Borås, Provia Helsingborg, Bengt i Örkelljunga, Tumbo utanför Eskilstuna och någon mer jag glömt… På de besöken fick vi en ganska klar bild av vad vi inte ville ha.

Det klarnade också mer och mer vad vi ville ha. På sensommaren hade jag telefonkontakt med en av ovanstående handlare och helt plötsligt hade vi gjort affär på telefon. Hej å hå. Nu rasslade det till. Vi hittade en helt ny, som blivit stående kvar hos handlaren under sommaren och han ville ha plats för nya 2002:or som var på väg in. Och planlösningen var helt perfekt – precis vad vi ville ha.

Månadsskiftet aug/sept 2001 hämtade vi hem vår kära Dettie. Det var hur spännande som helst och vi hann faktiskt med flera helgturer innan vintern kom och hon fick stå på logen. Men hela den vintern längtade vi såååå mycket till våren. Och den som väntar på nåt gott…..

* * * * * * * * * * * * *