Vårkänning

Fredagen den trettonde avlöpte utan några som helst missöden. Kanske det berodde på att jag mest satt i soffan, kurerade min förkylning och läste sista nummret av CaravaClubs medlemstidning Caravanbladet. Trevlig tidning som ger inspiration. Inspiration till resande, läsande och upptäckande. Inspiration till campingliv. Längtan ut med husbilen gör sig påmind.

Och den längtan blir inte mindre, för idag har jag suttit på altanen, lyssnat på fåglarna som hållit sin vårkonsert. Fågelkvitter är fantastisk njutbart, vilken ljuv musik. Så glädjefylld och sprittande. Jag blir varm i hjärtat. Det är så livgivande. Jag har också sett hur det bildats istappar från snön som ligger tjock på taket. Istappen glittrade så vackert i solen och rätt som det var trillade det ner en liten droppe. Det fick mej osökt att tänka på en barnskiva jag lyssnade på som barn ”Droppen Dripp och droppen Drapp”. Dropparna som hoppade ikapp ner på förstu´trappan. Ja tänk hur tiden går…….

Idag är igår imorgon!

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.