Dagarna rusar iväg

Sedan sist har det varit full fart om dagarna här. Vi har haft karneval i stan med ett långt karnevalståg och dunkande musik. Spanjorerna kan det här med firande. Det verkar finnas nåt att fira, väldigt ofta. 

Vi har ju checkat ut från campingen och bor på heltid i lägenheten sedan drygt 3 veckor tillbaka. Vi gjorde därför en liten roadtrip till Malaga och Ikea eftersom det var lite saker vi skulle komplettera med. Det var trevligt att rulla lite med husbilen igen 😀 

Förra gången vi var på Ikea hittade jag ett kuddöverdrag till soffan. I en härlig brunröd färg som jag tyckte var mustig och fin. Nu hittade vi ett par gardiner till vardagsrummet i nästan exakt samma färgnyans. Strukturen på tyget är lite olika men färgen kan inte bli mer lika. (kudden är underst på bilden)

Det blev lite mycket motljus i bilden, men det är svårt att fota fönster. Men jag är väldigt nöjd med upphängningen. Eftersom vi har grannar i huset mittemot är det lite skönt att ”boa in sig” lite om kvällarna när belysningen är på för fullt. Även om det är ganska långt emellan och det är deras sovrum som är emot vår altan, så blev det en mer ombonad känsla med gardinen på plats. 

Vi köpte också en hög bambu. Den är ungefär 1.70 i höjd och den kommer att stå sig väldigt bra även när vi far hem till Sverige om några veckor. Den är nämligen inte äkta och levande. Men den var ovanligt fin för att vara konstväxt. 

Vi har också haft vänner på besök som myst på vår altan. Vi har varit tillsammans med vänner på restaurang och fik. Vi har varit lite själva också men dagarna bara rusar iväg! 

8 reaktioner till “Dagarna rusar iväg

  1. Så skönt att ni kommit i ordning och boat in er!
    Här står golfbagarna packade och i em ska det sista ner i resväskorna för i morgon bitti far vi till Landvetter.

Kommentarer är stängda.