Altura

Nu har vi landat igen, i Altura. Igår (fredag 1 november) hade vi underbart väder och vi tog oss en lång promenad utefter stranden. Det var helgdag här i Portugal så många familjer tillbringade dagen på stranden. Vi tog oss ett dopp efter promenaden och det var nog kring 20 grader tror jag. Härligt!

Det finns många vackra växter att titta på.

Jag gick omkring och kände mej som den lyxhustru jag är. Bland annat för att det kommer en dam från tvätteriet hit, 2 gånger i veckan. Så när vi kom i torsdags passade jag på att lämna våra lakan. På måndag kommer de tillbaka, strukna och fint ihopvikta. Det är lyx! Hit till ställplatsen kommer det också en brödbil och en grönsaksbil. Däremellan kommer det också en kille som säljer apelsiner och sharon/kavi. 😊

I natt kom det lite regn och det var riktigt dimmigt när vi vaknade. Det är lite vackert det med.

Men sedan klarnade det upp, så vi passade på att cykla till Intermarchee och handla lite. Sedan blev det lite ”messengerprat” med dem därhemma igen. Tänk vad tekniken är fantastisk. Vi kan ha daglig kontakt fastän det är så många mil emellan oss ❣️

Även idag blev det boul. Jag är definitivt inte duktig. Kloten far både hit och dit och kors och tvärs. Men det är roligt 😊 och det är ett härligt ”svenskgäng” som är här.

Nu kurar vi inne i bilen och även vi har ett ljus tänt för nära och kära som inte längre finns hos oss ❤️

10 reaktioner till “Altura

  1. Härligt med mat och tvättleverans till dörren. Du har väl tvättat tillräckligt för att ”unna” dig denna lyx..fortsatt trevlig helg! 😎

  2. På den platsen kunde ni verkligen få det mesta, vad härligt.
    Trevligt att umgås med andra över lite boule och säkert en massa skratt.

  3. Visst är det vackert med lite gråväder och dimma om det inte är som här nu; +3° och regnet smattrar på rutan. Idag ska jag sätta mig och sortera bilder från Spanien och Lars får det lugnt och skönt, eller tyst och tråkigt, eftersom min röst försvunnit helt och hållet.

Kommentarer är stängda.