Släckstav

Vi har skickat efter en släckstav, som komplement till brandsläckaren. Denna sitter vid fotändan av sängen så den är nära tillhands. Lätt, smidig och bara att rycka loss om det blir nödvändigt. Vi hoppas att vi aldrig ska behöva använda den, så du kommer inte att få nån recension på hur den funkar! 😉 Brandkåren var förbi här idag och gjorde nån form av inspektion. De fick runt och kikade och fyllde i protokoll. Det känns tryggt de bryr sig. De meddelade också att det är tillåtet att grilla nu, om man vattenbegjuter marken ordentligt och har grillen minst 30 cm över marken.

6 reaktioner till “Släckstav

  1. Den verkade fiffig! Oh vad vi längtar efter att få grilla 😩😋🤪 Det börjar bli svårt med att komma på vad man skall äta. Cesar sallad…. nåt från omni ugnen… restaurang…. sallad… jag som gillar att handla mat och planera har helt tomt…🤯

    1. Om den funkar är den nog riktigt smart. Ja jag med. Sallad i all ära men visst är det gott med grillat. Idag blev det dock inte, eftersom det har blåst rejält.

Kommentarer är stängda.