Poff

Oj så fort det grönskar i naturen nu. Marken är täckt med vitsippor och scilla. Träden börjar skifta i ljust ljust grönt. Utanför vår altan börjar rabarber och gullviva att kika upp.

Efter det att vi besiktigat husbilen, med blankt protokoll, for vi till Södra Hamnen i Motala. Lunch ute och när vi hittade lä för vinden var det riktigt skönt.

Vid lunchtid anslöt Bo i Husbil, Anna & Roger och vi hängde hela helgen. Trots att vi inte träffats hade vi hur trevligt som helst.

Ställplatsen ligger bra till med cykel/gångavstånd till Motala. Det kostar 200;-/natt inklusive el och dusch,toalett, tömning och fyllning funkat bra. Här finns också möjlighet att fylla eller byta gasoltuben.

Det var ju varit lite diskussion om ställplatsen vara eller inte vara men det är nu helt klart att de kommer att finnas kvar. Om inte kommunen fortsätter att vara dyra och stenhårda i hur mycket arrende för marken som ska betalas varje månad. En galen summa !! Vi får ställa upp och besöka platsen ofta. Förhoppningsvis kommer det att rulla på och det blev fullbelagd igår, sen eftermiddag.

18 reaktioner till “Poff

 1. Du där håller jag med dej…. Atjooo…. Jo det är bara att ringa hit o boka, vilket rekommenderas om man kommer lite halvsent.
  Detsamma till er!
  Kram

 2. Jag som trodde att alla husbilar stod hemma denna helg. Jag är i Köpingsvik, helt ensam på ställplatsen.
  Även här har det slagit ut rejält och våren kom med stormsteg, så gott.
  Motala finns f ö på min besökslista men det får bli på en långhelg då det är aningen långt bort att köra för en weekend.

 3. Nu går det fort, tycker det märks bara jag har varit på jobbet under dagen. Det fullkomligt exploderar bland buskarnas blad.
  Kram

 4. Ja ”Poff” var nog helt rätt ord. Jag gick hem från jobbet igår (klädd i kostym). Helt otroliga 23 grader varmt. Nog kände jag, att jag hade en opassande klädsel. Visst måste ställplatsen finnas kvar, allt annat är en katastrof.
  Sol & Vårkram

  1. Oj det var till att vara finklädd, men det är ju så i Affärs-världen ibland. Ja vi får hoppas att det blir en anpassning av arrendet, det är tungt att betala 14000kr/ månaden året runt…
   Kram

 5. Våren kom till slut, men jag tycker att det hade varit klart bättre med en mjukstart. Nu är det som det är och det är bara att gilla läget, det är ju skönt när solen värmer.

  1. Det blir nog en ”avstanning” till veckan, då blir det ju ordentligt svalt igen. Lite synd, för jag har längtat otroligt efter solen, men man får vara glad för den dag som varit 😉

 6. Kan inte direkt hålla med om att det exploderar i naturen och blir grönt o växer fort?? Nä nä här snöar det just nu…jo det är sant! än får vi vänta med att ha det lika fint som ni har det, nog för att jag alltid gruvar mej ang björkarnas explosion…ang astma känningar då. Visst har vi ett härligt liv med våra husbilar? man lär känna så många härliga människor man aldrig skulle träffat annars. Ha det fortsatt bra nere hos er i det fina vädret ni har. Kram till er båda

  1. Va!!!?? Fy så trist!! Hoppas att våren gör sitt intåg snart (men utan pollen då -hur nu det ska gå till…) Eller hur – utan husbil hade ju inte vi heller träffats!
   Kram tillbaka

Kommentarer är stängda.