Underbar helg

Vi kom ju ut till Hätte Camping och husbilen i fredags. Där fanns också Lasse o Helen. Och strax efter oss rullade Matts o Birgitta också in. Alltid trevligt att träffa goda vänner. Lördagen bjöd på ganska soligt men lite blåsigt väder. Det gick ändå att sitta ute om vi kom i lä. Det blev skapligt varmt och det syntes att snön försvann mer och mer.

Platsen bredvid oss var mjuk så Matts flyttade husbilen på direkten men det hann ändå bli spår. Spår som han snyggade till. Att stå på grus är att rekommendera ett tag till, tills det torkat upp ordentligt.

Idag, söndag, kom sommaren. Vi hade faktiskt +20 grader på eftermiddagen och jag har suttit ute och solat i bara linnet. Synd att jag inte har shortsen med mej. Sädesärlorna flög omkring och det var en underbar dag. Nu har vi tankat energi för kommande jobbarvecka

8 reaktioner till “Underbar helg

  1. Vad trevligt att träffa vänner såhär på campingen.
    Ägarna kan bara hålla med om att denna helg har deras batterier verkligen laddats av sol och värme. Undra om de också har någon sorts solpanel..😉😀

  2. Kul med gemenskapen. Nu har vi alla kläder i bilen 🙂 Så även om jag inte fick på mig några shorts idag så finns i alla fall möjligheten när behovet uppstår igen.

Kommentarer är stängda.