Äggstra trevligt

Först vill jag skriva att jag har kikat runt hos alla mina bloggvänner och försökt att önska en en fin helg. Men av någon konstig anledning har jag inte lyckat lämna någon kommentar hos många av er! Jag hoppas det är ett fel som snart rättar upp sig

De här dagarna har vi haft det äggstra trevligt. Det är alltid mysigt att umgås med nära och kära. Ida hade med sig nyvärpta ägg från Mockfjärd som hade fått en specialdesignad påsk-kartong. Det är nåt speciellt med färska ägg. 2018-03-31 08.04.04De hade också med en för tidig födelsedagspresent. Två små lyktor som drivs med solceller och en uppladdningsbar usb-tändare. Tack så jättemycket!

Vädret har varit soligt men med kall vind så det har inte varit skönt att vara ute. Vi har hängt i soffan och umgåtts, spelat lite spel, pratat, tittat på sommarbilder och ätit gott. Bara så där skönt avslappat. Vi alla är lite trötta på de otroligt kyliga nätterna som har varit och all snö som fortfarande finns kvar både här och i Dalarna. Men kikar vi framåt och kan tro på yr.no så finns det ju hopp en en skönare vecka som är på intåg Skärmavbild 2018-03-31 kl. 15.07.53

Ha en fortsatt fin helg trots att det är igenmulet idag, på Påskdagen. 2018-03-31 14.40.47

24 reaktioner till “Äggstra trevligt

 1. Hej Anette och Glad Påsk!
  Jag har problem med att gilla inlägg i en del bloggar – även din. Om jag använder Chrome så fungerar det inte, men om jag istället kör Edge så kan jag ”gilla”. Det har varit så en längre tid – hoppas på att en uppdatering så småningom löser problemet.

  1. Det är trist när man inte kan gilla eller kommentera. Då ska jag kolla på Edge så kanske det blir bättre. Vet att wordpress hade nån uppdatering nyss, så det kanske beror på den.
   Oavsett – fortsatt trevlig helg!

 2. Fortsatt glad påsk till er också! Hoppas det ”kommentarsproblemet” löser sig för er. Nu vill vi att er väderprognos håller i sig så allt vitt på marken försvinner och ägarna får se sina vårblommor.

  1. Det är lite trist att inte kunna kommentera, vill ju visa att man ”kikar in” Hmm – den prognosen har redan spruckit! Yr.no är inte att lita på 😉

 3. Visst är äggen något xtra från vårt underbara län! 🙂
  Hoppas Yr har rätt,nu vill vi ha VÅR 🙂

  Fortsatt Glad Påsk……Kram

 4. Jag använder Microsoft Edge och har inga problem med att kommentera på bloggar. Hoppas också att kylan ger med sig och att våren får en chans att ta över. Glad Påsk!

 5. Idag tycker jag det har känts som om vi skulle få snö, igen. Peppar peppar inget har ramlat ner ännu. Trots det har 1 krokus kommit upp, ifall nu inte råddjuren har mumsat i sig den hihihi
  Har också problem att lämna kommentarer till somliga från min mobil. Passar på att läsa bloggarna när jag har rast och blir så arg när jag inte kan lämna kommentar. Sedan glömmer jag bort när jag kommer hem att jag ska skriva kommentar men men vi överlever nog detta eller hur
  Påsk-Kram

 6. Önskar en fortsatt fin påskhelg! Jag har också haft lite problem att kommentera de senaste dagarna. Tror ibland att det hänger ihop med uppdateringar hos WordPress …

  1. Det är som en norsk blinkers ”fungerer – fungerer ikke” (men usch sånt dåligt skämt …..)
   Idag är ju en Annan Dag, så ha det gott

Kommentarer är stängda.