Långfredag

Vi slutade lite tidigare på skärtorsdagen och ägnade den åt att förbereda lite inför helgen. Vå vana trogen blev det lite extra gott på kvällen – laxtårta och smörrebröd med räkor – köpta hos våran eminente fiskhandlare. 

Långfredagen fick en lugn start på morgonen. Vi hade lite prylar som skulle till husbilen så vi for till Hätte med dem och vi kunde faktiskt sitta ute och dricka eftermiddagskaffe där. Pratade lite med grannarna och hade det hyfsat skönt i solen, när nordanvinden avtog. Sedan kom molnen och vi for hem. Plötsligt plingade det på dörren och där stod Elin och Hampus. De hade varit till Elmia på bilmässa 

Lite senare plingade det på igen. Då kom ett väntant besök. Ida och Daniel. Så kul att vi alla kunde ses en stund innan Elin och Hampus var tvungen att fara vidare.

 

En reaktion till “Långfredag

Kommentarer är stängda.