Kort summering av 2017

När nu husbilen har fått gå i ide, så är det lite trevligt att tänka tillbaka på den säsong vi haft. Vi började i mitten av mars med några helger på hemmaplan. Då var det både kyligt och väldigt varmt. Den sista veckan i mars var vi på en tur Skåne runt. Vi hade riktigt skapligt väder och vi var mycket ute. wp-1491138694171.jpgwp-1491138977022.jpg

Det blev en Ölandstur också. Ett besök i Dalarna och vi fick också besök av husbilskompisar som kom till oss på Hätte Camping.

20170429_145110

I juni åkte vi på sommarsemester Det blev Frankrike och en del av Atlantkusten. Sedan hoppade vi över till Medelhavet och följde Costa Brava-kusten i Spanien norrut, tillbaka in i Frankrike. När vi kom till Medelhavet hade vi ovanligt varmt väder! Det var skugga som gällde och vi satte uppe långt in på nätterna. Fantastiskt. Ett par höjdpunkter på den resan var ett besök i Monéts trädgård utanför Giverny 20170604_175802

Den andra höjdpunkten var San Sebastian Att strosa runt i gränderna, kika på folk och äta fantastiska Pinxtos, vill jag väldigt gärna göra igen!20170607_191815

Sedan blev det lite hemmahelger igen, Dalabesök, Södertälje, lite västkust, lite östkust och lite kompisbesökare. wp-image-122963988

Vi har haft en härlig säsong, trots att det Svenska sommarvädret inte varit det allra bästa. Det blev till exempel bara ett dopp i sjön, på hela sommaren! Däremot har vi bott i bilen ovanligt mycket denna säsong. Det blev hela 116 dygn. Nästa år ska det bli fler 🙂  Hoppas jag ….

10 reaktioner till “Kort summering av 2017

 1. Visst är det härligt att blicka tillbaks på ett sådant härligt år för er!
  Men jag vill helst glömma -17 nu efter alla tråkigheter man vart med om!
  Tur man blev botad till slut,nu blickar vi fram mot ett bättre 2018! 🙂

  Ha det gott……Varm Dala-Kram på er……

 2. Det var många nätter ni lyckats vara ute. Trevlig sammanställning, ska tjata på min ägare så han också gör en sammanställning av något slag

 3. Ni har verkligen använt er husbil! Och kanske blir det ännu mer nästa år 😉 Vi använde knappt husbilen alls i våras pga allt strul, men i somras blev det ändå en resa runt Polen och Tjeckien, och sedan en resa till Tyskland. Sedan några små turer i Sverige nu på hösten.

  1. Ja det blev ovanligt många nätter i bilen denna säsong. Ni har ju gjort mycket annat och hade inte FREEDOM besökt verkstaden så pass länge hade det säkert blivit mera för er också, än de turer ni hunnit med. Och vem vet hur nästa säsong ser ut, då kanske det blir långresor både kors och tvärs 😉

Kommentarer är stängda.