Ullared och Gekås 

I söndags lämnade vi Varberg och västkusten och for till Det Stora Gula Varuhuset i Ullared. Vi hade väldigt fint väder 

Kjell och Göran ligger och väntar på mat
Vi stod först på parkeringen medan vi var in och handlade det som stod på vår lista. Kjell och Dessan stod på campingen eftersom de hade kommit hit tidigare och vi hade sen turen att få platsen bredvid dem. 

Vi åt Småländska isterband med bostongurka och bacon samt dillstuvad potatis till middag
Kvällen gick förstås fort eftersom vi hade mycket att prata om 

På måndagsmorgonen gick vi upp och handlade lite julklappar. Det var inte nån trängsel, kanske för att de var löningshelg förra helgen. Vi hade inte så lång lista, så vi var klara på ett par timmar. 

Julen har anlänt till Varuhuset och man har börjat packa upp allt som hör till julen. Vi åt lunch i husbilen och under eftermiddagen tog vi det bara lugnt. Framåt kvällen gick vi till en nyöppnad Thairestaurang som serverade buffé. Det var mycket gott. Och naturligtvis blev det en massa surr tillsammans med med Kjell och Dessan. 

Idag far vi vidare mot nya mål. Vi får väl se vart vi hamnar 😃

8 reaktioner till “Ullared och Gekås 

  1. Ett par timmar, ja det räcker med råge säger min manlige ägare..😉. Men nu börjar ni nog närma er Jönköping, hoppas ni springer på min manlige ägare

  2. Jättekul att ni kom o stod bredvid oss på campingen. Vi har haft fantastiska dagar tillsammans med er o gör gärna om det till sommaren när ni kommer upp hos oss 😁👍🏻Vi ses på Elmia. Kram så länge ☺️

Kommentarer är stängda.