Torka

Det är otroligt torrt i skog och mark, här hos oss. Jag vet att vissa delar av vårt avlånga land har fått regn i överflöd, andra har fått ”lagom”men här är det som sagt väldigt torrt. I går kom det dock en skur. Spridda skurar och torka är det här på bloggen också. Just nu har jag tappat sugen, då det har varit en del bitska kommentarer och påhopp. Vi får se om jag spottar i nävarna och kommer igen…

dried_flower250I helgen som var hade vi härligt besök av äldsta vår dotter och sambo. När de for, kom sen vår yngsta med sambo och 2 katter. De har semester och stannade tills igår. Syrran och hennes gubbe har också svängt förbi, på deras semester. Det är så där härligt trevligt som det brukar med andra ord, så här i semestertider 🙂

8 reaktioner till “Torka

 1. Vad tråkigt om det har varit sådana kommentarer. Ägarna skriver framförallt för sig själva och sina anhöriga som kan följa med på vår resa. Hoppas du spottar i nävarna och kommer igen för du har en intressant blogg som ägarna gärna följer.

  1. Jo nog skriver jag mest för min egen skull, så jag kommer ihåg vad jag gjort och varit. Sen är det ju alltid kul om jag kan inspirera någon annan till resande. Jag är ju en ganska envis person, så…..

 2. Visst är det torrt ute, men i afton regnar det. Att skriva elakt är riktigt dåligt. Däremot kan jag ofta, ge till känna en annan åsikt, men att vara elak, är något jag vänder mig emot. Håller ett inlägg i mitt tycke inte måttet, då tar jag bort det. Det har hänt ytterst få gånger. Jag är så härdad idag genom jobbet, där man kan bli utsatt för vad som helst. Det kan handla om en smörkniv för 32,50, som blir två A4 sidor personliga hatmejl. Ge inte upp, du är en frisk fläkt.
  Kram

 3. Ut med trollen! Jag godkänner alla som vill kommentera allt eftersom och stoppar / kastar det jag anser vara spam. Är en person stoppad, så är hen raderad ur ”minnet”. Ibland kan man behöva en kreativ paus 😘

 4. Nej fy vad tråkigt det är med dumma kommentarer eller typ spam. Har också råkat ut för det och tänkt att lägga av med bloggningen. Men som du säger så skriver man för sitt eget kom ihåg och för sina närmaste. De vill ju veta vad vi gör på våra resor och det är synd att då lägga ner bloggandet.
  Nej vi försöker kämpa vidare.
  Ha de gött

Kommentarer är stängda.