Angeles sur Mer/Marseillan Plage

I söndags lämnade vi Camping Cala Gogo och även Spanien. Jag kommer att sakna den fantastiska stranden och stan, men campingen behöver fräschas upp och tomterna fixas. Jag är besviken på att min surf knappt fungerade, på andra ställen har det fungerat klockrent med slopad roaming. Jag misstänker att campingen hade nån form av störning just för att få sälja wifi för dyra pengar men jag ”gick inte på det”  Nåväl nu fungerar det hur bra som helst igen.

Solen stod som vanligt som spön i backen. Gassande och vindstilla, så när vi kom till Angeles sur Mer kastade vi oss i poolen. Inte för att det svalkade….  Besöket här i stan blev kortare än tänkt eftersom campingen inte kunde bjuda på skugga. Så igår åkte vi vidare efter en natt på Camping Les Pins.

Eftersom vi har flera vänner på rull, for vi till Marsellian Plage och Camping Beach Garden. Här fick vi en bra, skuggig plats. Inte så jättestor men vi får plats. Det finns mycket större tomter men då är det knappt nån skugga alls. Och även om den värsta hettan verkar ha mattats lite, så vill vi ändå ha lite skugga. Campingen är stor, ca 700 platser. Välordnat, bra servicehus, affär, bar, restaurang och brödbutik. Och pool-landskap förstås. Så vi behöver inte lämna campingen om vi inte vill. Och allt för bara 19€/natt

Fast utanför finns massor av restauranger och butiker. Och det lockar ju.  Få se om vi kanske hittar några goda skaldjur.

 

15 reaktioner till “Angeles sur Mer/Marseillan Plage

    1. Man måste ju uppleva något nytt och kunna rulla på lite. Det blev en vecka på Cala Gogo och det blev för långt. Att ligga still för länge blir trist.
      Kram

  1. Vilken härlig värme ni har, skicka upp lite till oss😀 Ni verkar ha det skönt på eran rull
    Kram

  2. Oj då vi befinner oss i Argeles sur mer, på en sval plats på camping Les Roussillonnais, efter att alltid legat på Les Pins. Denna camping är mer somrig o nära havet. Vi cyklar in till byn på 10min. Vi brukar åka runt, men hittar aldrig något bättre än Argeles, så nu ligger vi helt still i flera veckor för första gången, vi vill slappna av helt o ladda batterierna, det gör inte vi genom att åka runt till olika ställen. Vi får se hur detta går. Vårt internet är lika snabbt som hemma i Sverige.

Kommentarer är stängda.