Semesterplanering

Semesterplanering kanske det är många som ägnar sig åt just nu. Någon kanske redan har farit medan andra får vänta lite längre. Oavsett så brukar jag kika på denna karta som visar kösituation, eventuella avstägningar mm i framförallt Tyskland. Om du är i planerartagen kanske denna karta hjälper dej på traven lite. 

11 reaktioner till “Semesterplanering

 1. För min del åker jag och ägarna till Danmark och norra Tyskland under ägarnas huvudsemester. Men dessförinnan blir det givetvis många helger i Sverige

 2. Planeringen är minst lika rolig som resan. Vi lämnar aldrig södern utan att bestämma nästa års resmål. I år blev det grusade planer. I år har vi grusade planer. Just nu vet vi inget alls vad det blir, kanske bara Öland.
  Kram

  1. Visst är det roligt att planera. Och tänk vilken superresa det bli när ni väl fått bilen, med tanke på hur mycket du hinner planera innan dess.
   Kram

 3. Den kartan verkar bra. Hade den nerlladdad när vi åkte ner till Schweiz i mars. Då hade vi sådan tur att vi var så gott som ”enda bilen” på motorvägen. Märkligt att köra så långt utan att vara omgiven av mycket trafik. Fast väldigt skönt var det.
  Vi är dåliga på att planera. I år är det öppet, upp till norr eller söder ut, vädret får bestämma lite.
  Kram

  1. Enda bilen på autobahn är det nog inte många som upplevt! Det är skönt att inte planera heller, utan styra ditt näsan pekar och solen skiner. Ska bli spännande att se vart ni hamnar sen
   Kram

Kommentarer är stängda.