Allting går att sälja med mördande reklam. Kom och köp konserverad gröt

Det tror jag var en sång som nån sjöng när jag var liten. Och visst stämmer väl det med tanke på hur reklamen, som vi överöses av, ser ut.  Nu tror jag i och för sig att alla säljare på loppis inte behöver göra någon speciell reklam för sina varor. Smålands Längsta Loppis gick idag av stapeln. Hela långa Storgatan var kantad av loppisstånd. Och där tror jag det såldes allt mellan himmel och jord.  Möjligen då ingen konserverad gröt….  Jag såg i allafall ingen.

Vi fick med oss några ljudböcker hem, så ni klarar vi semestern, när det blir dags. 

16 reaktioner till “Allting går att sälja med mördande reklam. Kom och köp konserverad gröt

  1. Ja det var stundtals så trångt att man knappt kunde ta sig fram. Och visst är det bra att saker kan byta ägare
   Kram och detsamma till er

 1. Loppis o Blocket är bra när man skall tömma ett hem, gjorde det med framgång 2013.
  För övrigt undviker jag TV4 på grund av reklamen.

  Kram

  1. En gång per år, på Storgatan kan det vara lite kul att se, annars är inte jag heller speciellt mycket för loppisar. Jag har ju allt (och mer ändå) än vad jag behöver

 2. Oj vad med grejer! 🙂

  Haha! Den sången minns jag så väl. Tänker alltid på den när jag ser dom där rullarna med risgrynsgröt som finns i kyldiskarna 😀

  Ha en fin söndag!

Kommentarer är stängda.