Ställplats Apelviken 

Under förmiddagen lämnade vi Falkenberg och Lundåkrahamnen. Båtklubben hade städdag och vi var lite rädda för att behöva hjälpa till. Nej jag skojar,  vi är inte rädda för det men Varberg lockar. Här hittade vi ställplatsen vid Apelviken Strand. Här på grusplanen är det plats för ca 24 husbilar. Ingen el men tillgång till toaletter av kvalité okej. Vi fick plats på ”första parkett” med nosen mot sanddynerna vid stranden. 

Vi tog en promenad längs havet och sedan dök Anna upp på en fika.  Hon och jag har känt varandra i massor av år sedan hon pluggade och vi möttes på jobbet då hon var elev. Oj vad tiden går och det var fantastiskt roligt att ses ”live” igen och inte bara på sociala media. 

8 reaktioner till “Ställplats Apelviken 

  1. Varberg är en fantastisk liten stad. Dessutom är Varberg skostaden nr1, då både Nilson skor och vagabond har sina huvudkontor där… Brunchen på stadshotellet brukar vara väldigt god. 😁
    Ha en skön kväll!!

Kommentarer är stängda.