Kivik och Lundåkrahamnen 

Vi vaknade på ett grått och dimmigt Tobisvik i morse. Campingen är fin, ligger strax n om Simrishamn, men är det dimmigt spelar det ingen roll. Det är trist. Vi tömde tankarna och fyllde med fräscht vatten och sedan åkte vi till Kivik. Vi hade tänkt att stanna till vid Stenshuvud men konstaterade att vi kommer ändå inte att se nåt. Vi fortsatte därför till Kiviks hamn. Där var det ganska ödsligt.

Vi handlade dock lite på Buhres Fisk.

Våren är här på allvar och vi såg många blommor på väg att slå ut i fullaste prakt. Vi såg även vitsippor i vägrenen men dem lyckade jag inte fånga på bild. 

Eftersom vädret får styra oss lite, så bytte vi kust.  Vi har nu hamnat strax utanför Landskrona,  vid Lundåkrahamnen. Här finns en fin ställplats med plats för 48 husbilar på ”första parkett”  alla platser med el. I år kostar det 150:-/natt. Tyvärr är restaurangen Idas by The Sea bara öppen under helgerna än så länge. Servicehus med fräscha toaletter och dusch. Och cirka en kvart med cykel in till stan. Det besöker vi nog i morgon. Om vädret tillåter…. 

10 reaktioner till “Kivik och Lundåkrahamnen 

  1. Tyvärr måste jag säga att de var sämst, av de fiskbutiker vi besökt…. Väldigt många sillinläggningar hade mycket kort datum. Och jag blev riktigt besviken på makrillen vi köpte
   Kram

 1. Dimma är trist, vi tillbringade en dag på färjan förra veckan då det var dimma hela tiden. Då är det toppen med husbilen som tar er vidare. Såg skylten du fotat med Mandelmanns trädgårdar, åkte ni dit? Skulle själv vilja göra ett besök hos dom efter att sett tv programmet.
  Kram

  1. Uschja dimma är så trist. Enligt Mandelmans hemsida har de inte öppnat för allmänheten ännu. Men kul att se skylten, i brist på besök där ☺
   Kram

 2. Åh så härligt att kunna åka iväg på minisemester sådär😄Det behöver vi efter en lång vinter. Ni har dock bättre väder än vi 😆Kramar till er

  1. Vi kan konstatera att det som kallas aprilväder lever upp till sitt namn… Det är väl bara snö på marken vi klarat oss från 😉Våren kommer till er med så småningom 👍
   Kram

Kommentarer är stängda.