Mer jul

Julaftonen firade vi själva i år. Ida och hennes Daniel var ju och julade med oss över 4:e advent. I går på juldagen åkte vi till Södertälje. Elin och Hampus har flyttat in i en nyrustad lägenhet. De har precis packat upp de flesta flyttkartongerna så det var första gången vi var på besök. Roligt att få se så fint de fått det. 

Vi gjorde inte så mycket mer än att umgås och ha det trevligt, vilket räcker gott och väl. Idag när vi åkte hem tror jag vi hade allt väder man ha; vår och strålande sol, regn och snö som kom på tvärsen. Inga incidenter och snart är det God natt och tack för den här julhelgen. 

12 reaktioner till “Mer jul

  1. Julen kan onekligen firas på många olika sätt. Ibland är det logistiken som tar över och firandet sker vid olika tillfällen på olika platser.

  2. Själv önskar jag inte mera jul, inte just nu i alla fall. Det är så skönt att allt är över nu. De första solstrålarna som kommer nu, så hänger nästan granen i luften. Julen är en familjegemenskap jag inte skulle vilja vara utan.
    God fortsättning

  3. Det är väl skönt att bara ta det lugnt och umgås som ni har gjort. Växlande väder kan man säga att ni hade på vägen.
    Kram

  4. Klart man vill titta på hur ungdomarna får till det i sina hem:) Och nu när ni bor närmare måste det kännas bra. Kram

Kommentarer är stängda.