Peppar peppar.. 

Vinterkräksjukan gästar oss. Roligare gästerna man ju ha! Nu ska vi se om vitpeppar fungerar. Man ska ju ta 10 hela korn (en del säger 7) hela korn och svälja med lite vatten. Peppar peppar så funkar det hittills…..

wp-image-1935769979jpg.jpg

Uppenbarligen fungerar det för flera så jag hoppas verkligen det stämmer. Läste en fråga på vårdguiden 1177, där en kvinna klarat sig bra trots att hon varit omgiven av vinterkräksjukan  Du kan läsa frågan här 

4 reaktioner till “Peppar peppar.. 

  1. Ibland är nog tron på det man äter minst lika bra som ”riktig” medicin, dessutom utan biverkningar. Krya på er oxh hoppas ni kan njuta av helgen!

  2. Nej vad tråkigt att ni har åkt dit. !! Jag har hört om vitpeppar men har aldrig provat…men nu kanske jag gör det om jag åker dit. Kram

Kommentarer är stängda.