Utsikt från mitt fönster 

Det finns en gammal, mysig film som heter Room with a view som utspelar sig i Florence i början av 1900-talet. Även om det nu är väldigt länge sedan jag såg den, så kommer jag ihåg den som en härlig ”feelgood” film som jag bara myste till. Jag minns också de vackra vyerna, kullarna, gränderna och piazzorna.

Jag har en annan bild på näthinnan än minnena från Florence. Men båda är reality och från mitt fönster. Den översta är från vardagsrummet idag, och den undre från husbilsfönstret. Tyvärr inte idag….. 


15 reaktioner på ”Utsikt från mitt fönster 

  1. Det är den översta bilden, som gör den understa bilden så njutningsbar. Hade vi alltid sol, hav och bad, skulle vi aldrig längta på samma sätt.
    En spisvarm innesittarkram

  2. Båda bilderna har sin tjusning. Tycker om vinter och snö bara det inte är slask och den undre är svår att motstå med det vattnet.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.