Husbilsvila

Nu får husbilen vila lite. Vi har tömt, torkat ur och röjt. Nu ägnar vi kommande helger till annat än husbilsåka. Jag vet att många åker med sina husbilar året runt, och med tanke på hur bilen är byggd och utrustad, skulle vi också kunna göra det utan några som helst problem. Men vi vill faktiskt låta den vila någon månad. Då längtar vi mera tills vi kan åka ut på vägarna igen. Så det är ett mycket medvetet val vi har gjort.  Och tids nog kommer husbilen att rulla året runt. En vacker dag kan vi göra som flera bekanta redan gjort – övervintra i husbilen i Portugal och södra Spanien.  Då låter vi inte husbilen gå i vinterdvala. Och den som väntar på nåt gott (väntar alldeles för länge…….)  😉 2016-10-30-14-55-18


5 reaktioner på ”Husbilsvila

  1. Mina ägare håller med er vad det gäller året runt körning med mig. Var sak har sin plats som de alltid säger. Kanske vi husbilar ses en vacker dag.

  2. Visst kan det vara trevligt med variation och då ser man ännu mer fram emot husbilsresorna sedan! (Vår husbil är inte så bra vinterbonad heller)

Kommentarer inaktiverade.