Laxbutik och ställplats 

Efter nästan en hel dag hos Bengt Örkelljunga är nu garantisakerna fixade. Radion bla som helt plötsligt lade av i våras. När vi var hos BiÖ tidigare hade de fullt upp med att byta förstärkare,  kablar, antenn mm.Det blev ändå inte bra. Då beställdes en ny radioenhet Den är nu monterad och allt funkar perfekt igen. När vi åkte från Örkelljunga drog vi oss norrut och då är ju ett stopp vid Laxbutiken i Falkenberg ett måste. 

Idag köpte vi lite laxtapas och en laxbakelse. Så otroligt gott! 

Det är aldrig stängt på Laxbutiken. På natten kan man handla i Laxomaten. 

Nu står vi på ställplatsen i Ullared och det bara väller in husbilar! Vi får nog vakna tidigt imorgon och hänga på låset när de öppnar 


23 reaktioner på ”Laxbutik och ställplats 

 1. Rökt lax och räkor har vi fått njuta av idag hos Ingemars syster. Det börjar bli en tradition att få den maträtten när vi är på väg söder ut 🙂 Får nog ta och stanna till nästa vår på hemvägen och köpa med lite av godsakerna. 🙂

 2. Där har mina ägare stannat ett flertal gånger på vägen mot Göteborg, alltid lika gott. Ett tips gällande Ullared kan vara att komma sent, förra helgen var det trängsel under stora delar av fm, lunch och tidig em.
  Trevlig helg!

  1. Laxbutiken bjuder på mycket gott! När vi kom till ställplatsen i Ullared, igår vid 18 tiden var det inte många bilar på plats. Men bara en timme senare fullkomligt vällde det in fordon!

 3. Skönt att få saker fixade! Och å hjälp, allt det där ser ju sååå gott ut! Sånt där älskar jag verkligen! Nu blir jag riktigt hungrig. Ska äta frukost snart, men det blir väl inte fullt sådär spännande kanske;) Trevlig helg!

  1. Ja det är skönt att få det fixat, även om det är småsaker. Ett besök på Laxbutiken får ni inte hoppa över om ni är i Falkenbergstrakten
   Kram

Kommentarer är stängda.