Ibland blir det inte som man tänkt sig 

Jag har fått dragit i handbromsen i veckan. Vaknade en natt och mådde inte alls bra.  Det blev en vända till doktorn som konstaterade ett för högt blodtryck och för lågt blodvärde. Inte undra på att jag varit så trött och yr!  Nu blir det kontroller och piller samt lite undersökningar och jobbet får vänta ett tag. 

21 reaktioner till “Ibland blir det inte som man tänkt sig 

 1. Jag fick vid ett tillfälle ett svar av en läkare, som uttryckte det som: ”Du trampar gasen i botten, samtidigt som du håller foten på bromsen”. Jag fick en massa piller, sedan mådde jag bra igen. Jag hoppas du kommer att göra det också, när du fått vila up dig.
  Kram & Krya på dig.

 2. Hoppas att vila och piller hjälper!!! Själv blev jag magsjuk i helgen… Blev verkligen sååå dålig, men det ska väl gå över någotsånär snart hoppas jag 😉 Krya på dig!

  1. Usch magsjuka är verkligen inte kul! Och definitivt inte i husbilen…. Jag är sjukskriven 1 månad till att börja med. Tack – Detsamma

 3. Blääää den domen fick jag oxå för ett par veckor sedan! Är inne på andra omgången tabletter nu 😬 de första var hemska! Hosta och dödstrött, men de jag fick sen var bättre! Köpte en blodtrycksmätare så nu har jag koll!
  Hoppas du får ordning på det snart (men det tar ett tag…)
  Kram

  1. Men fy, själv har jag inte hunnit märka några biverkningar men dom kommer säkert…. Mätare finns här också 🙂 Det är väl bara att lyssna på kroppen och fortsätta med soffhäng ett tag. Ska dock ut med HB till helgen – det ska bli skönt 😀
   Kram

  1. Nej när man normalt håller full fart så är det väldigt konstigt att upptäcka att man inte orkar i princip nånting. Jag ligger i soffan och känner mej som en urvriden disktrasa :p
   Kram

 4. Aj aj, ja det gäller o bromsa i tid. Förstår inte vad som händer denna höst, låter som många gasat med tomma tankar. Själv försöker jag fylla på varje helg i soffan eller HB’n. Låter som du behöver detsamma! Krya på dig 🍁

  1. Man är ju alltid duktigare att tala om för andra att de ska bromsa….själv är man ju superwoman
   G är ledig så vi åker till BiÖ i kväll för lite service och sedan blir det kusten uppåt och så avslutar vi söndagen med ett besök i Ullared (om vi orkar) Falkenberg och lax är dock ett givet stopp 🙂
   Kram

 5. Men stackars dej…detta inlägget har jag helt missat. Hoppas verkligen du tar det lugnt och bara gör sånt som är lugnande och trevligt för dej. Ta hand om dej vännen.Kram

  1. Vet själv hur det är – ibland har man inte tid att hålla koll på alla blogg-kompisar 🙂 Jag vilar, vilar, vilar och så vilar jag 😀
   Kram

Kommentarer är stängda.