Olika lösningar 

När man går omkring på mässan och kikar i husbilarna så ser man många olika sorters lösningar. En del kan vara riktigt smarta medan annat blir en tokig tankevurpa 

Här har tillverkaren tänkt till och hittat en mycket bra lösning för gasolflaskorna. Bra höjd och gott om plats för fingrarna istället för det trånga, låga utrymmet som finns i så många husbilar. 

Här har tillverkaren inte tänkt färdigt. Stoppar jag saker i lådorna som jag behöver, måste jag tömma garaget för att kunna dra ut lådan…

8 reaktioner till “Olika lösningar 

  1. Så bra, för en del gasollösningar är helt knasiga. I Hobby såg jag gasolförvaring inne i garaget – bakom en skåplucka…… !!
   Cyklar är bara för skönt att ha med
   Kram

 1. Gasolflaskornas placering som ovan, var en av anledningarna till att vi bytte husbil 2012.
  I utdragslådan skulle jag förvara, laddare till elcyklar, spännband & ”järnspett” & ”slägga” till markisen, och mycket andra småprylar som jag sällan använder.
  Kram

  1. Det var ju ett bra alternativ på förvaring i lådorna för man har ju med sig saker som används väldigt sällan
   Viktigt med placeringen av gasolen så att man inte bryter både fingrar o rygg när man ska byta en gasolflaska
   Kram

 2. Haha ojdå, det där med lådorna var verkligen inte smart! Då måste man ju köra med garaget tomt … men vad ska man då med ett garage till? Nej, där har de verkligen inte tänkt färdigt…!

  1. Matts har ju ett alternativ och det kanske kan funka – själv är jag skeptisk för även om det är sällan-användar-saker så måste man ju tömma garaget för att få ut det man behöver.

Kommentarer är stängda.