Elmia

Igår gick jag runt på Elmiamässan och spanade in tillbehör. Det finns en del, både nytt och gammalt som vi sett under många år. Jag kan i år inte säga att jag saknar några tillbehör, det är nog lite mer av den varan i år.  Naturligtvis kan utställarna inte ha hela sortimentet med sig på plats men många har näthandel så det mesta kan jag ändå få hem. Tyvärr så glömde jag min datakabel till kameran hemma så idag blir det ingen bildbomb… 

Jag hittade ett set med hopfällbara silikonburkar. Platsbesparande när de är tomma som nu. När jag har nåt i dem fäller jag ut dem och de blir flera cm höga.  Vartefter innehållet minskar kan jag trycka ihop burken och det blir både mindre luft i dem och tar mindre plats.De funkar i kyl/frys, micron och diskmaskinen 

Jag hittade också en bok med Europas vackra vägar. 

Den beskriver 47 olika rutter som har något extra att bjuda på

5 reaktioner till “Elmia

  1. Den boken har jag oxå kikat på 🙂
    Var ute och gick i går kväll och tittade efter er, men vi såg inte er – här e ju ett par bilar 😂

Kommentarer är stängda.