Digoin 

Vi har nu lämnat Medelhavet för denna gång. En av anledningarna till att vi kom iväg ett par dagar tidigare än tänkt var faktiskt camping Napoleon som vi låg på nu senast i Vias-Plage. Vi har varit på dem flera gånger tidigare och alltid trivts bra. Nu har skötsel och trivsel totalt havererat. Väldigt trist att se när det går utför…..

Nåja vi tar oss nån dag extra i Alsace området i stället och det är ju inte fy skam. På väg upp genom Frankrike stannar vi över natten på ställplatsen i Digoin.  En bra, gratis plats (för ca 30 fordon) precis vid Loirefloden, med gångavstånd till butiker och restauranger. Här finns också möjlighet till el och till att tömma och fylla.

Idag när vi kom var det loppmarknad utefter floden


5 reaktioner på ”Digoin 

  1. Vad tråkigt att campingen chanserat, men några dagar i Alsace låter trevligt (vi ska dit om någon vecka hade vi tänkt)

    1. Försökte få in en skärmdump men det gick inte. Gå in på Google, välj Bilder och skriv Canal Du Midi i sökfältet så bör du få upp kartbilder. Hör av dej igen in det inte funkar, så mejlar jag istället
      Kram

Kommentarer är stängda.