Hyper U och Vias-Plage

I morse lämnade vi Portinrange och camping Les Sablons. Vi körde några kilometer norrut, till Vias-Plage och CampingClub Napoleon.  Ytterligare en fin camping som är med i Acsi – systemet.  Inte alls lika stor som den förra, utan mer gemytlig.  Härlig pool och havet bara 150 m från campingens infart.

image

Innan vi körde in på campingen stannade vi på Hyper U i Agde och handlade en del. Detta är en fruktansvärt stor affär som har precis allt! Tänk dej en ICA Maxi hemma i Sverige, så tar du den och mulitplicerar med 10 så är du nog kanske i närheten av storleken. Nåväl, det blev iallafall handlat det vi behövde (och lite till) bla Macarons och franska bakverk

image

10 reaktioner till “Hyper U och Vias-Plage

  1. Ja, HyperU är fantastiskt bra – vår favoritkedja här i Frankrike. Dessutom har alla varuhusen tömnings-stationer för husbilar utan avgift, dom brukar ligga i anslutning till bensinmackarna som för övrigt håller väldigt låga priser.

    1. Det där med tömning visste jag inte, tack för den info . Tankar gör vi nästan uteslutande på nån av stormarknader, Hyper U, Carrefour, Intermach’e mm
      Kram

Kommentarer är stängda.