Collioure

Igår tog vi oss en cykeltur bort till Collioure. En liten stad nära den spanska gränsen. Du var bra cykelväg hela vägen och utsikten från höjderna härlig. Inne i stan fanns naturligtvis smala gränder, restauranger och typiska turistbutiker som säljer tvålar, förkläden, tofflor och keramik mm.

image

image

Det var skönt att vi startade ganska tidigt för sedan blev det semesterns varmaste dag.  Vi hade +33-34 i skuggan och det var helt vindstilla. I poolen på campingen svalkade det knappt nåt för där är vattnet ljummet. Havet är dock väldigt skönt och där kan jag ligga och guppa nästan hur länge som helst.

2 reaktioner till “Collioure

  1. Hej,
    Så fint! Jag som som här i södern och därför tycker det är intressant att följa med på andras husbilsresor för tips och inspiration måste fråga. Var är ni? Det finns ingen lten stad som heter Colliur, däremot en ganska känd som ligger nära spanska gränden som heter Collioures. Kan det vara den? Det här med franska namn, stavning och uttal är ju inte lätt men det här såg inte franskt ut från början, det är därför jag undrar. Det verkar fint där? Kram i hettan!

    1. Hej Monica Naturligtvis har du rätt, jag har stavat fel. Tack för det. Uppdaterar genast, så det blir rätt. Ha det härligt på din resa
      Kram

Kommentarer är stängda.