Lata dagar

Vi håller oss kvar på camping Cala Gogo strax utanför Platja D’Aro.  Vi bara latar oss, badar och har det skönt. Igår blev det en ny cykeltur in till Palamos som ligger knappt 5 km från campingen. Målet var god mat från en av Palamos Guide Michelin-belönade restauranger. Efter att vi varit runt och kikat på menyerna som erbjöds, bestämde vi oss återigen för restaurang La Salinera. Vi provade ju den i lördags och var jättenöjd.

image

Vi blev nöjd igår med, kan jag säga. Jättebra service och fantastisk god mat. Till förrätt valde jag Bläckfisk. Varmrätten bestod av Dagens fisk som var så väl tillagad att den bara smälte i munnen. Till dessert valde jag en ljuvligt god Chokladmousse.

Idag låg vi vid stranden under förmiddagen och sedan blev det en cykeltur till Decathlon. Det påminner om vårt Intetsport och/eller Stadium dock med en mycket lägre prisnivå.  Det blev en del inhandlat även idag så nu har jag flera T-shirts, linnen och shorts

image

11 reaktioner till “Lata dagar

 1. Decathlon har varit vår favorit affär i många år. Bra priser och kläder som håller tvätt efter tvätt. Lättviktshanddukarna passar bra i husbilen ☺️ iallafall om man som vi måste tänka på vikten.
  Ha det skönt i solen! ☀️

  1. Vikten är ju viktig och produkterna kanonbra. Kul att det finns i Sverige också numera, även om priserna är lite högre
   Ha det fint ni med
   Kram

 2. Det låter behagligt att ta en cykeltur och kolla på prisbelönta Michelin-restauranger. Bara att ha möjligheten är inte så dumt.

 3. God mat är aldrig fel och får man sedan det som ni fått är det ännu bättre. Vi håller till godo med köttbullar och makaroner idag medans regnet piskar mot Annexets tak hihi
  Kram

Kommentarer är stängda.