Resa genom Europa

Motormännens klassiska bilresehandbok Upptäck Europa med bil har kommit i ny upplaga (2016-2017). Lättläst och fullmatad med aktuella uppgifter – precis som i tidigare årgångar. Upptäck Europa med bil är den perfekta hjälpredan när du planerar att bila genom Europa. Klicka på bilden högst upp till höger på bloggen, där bokens framsida finns, så kan du beställa Ditt exemplar innan resan5kartat

2 reaktioner till “Resa genom Europa

  1. Ja, den här är bra att ha med sig om man ska kryssa runt mellan flera europeiska länder! Jättebra basfakta!

  2. Vi hade med oss den under vår Europaresa och hade stor nytta av den! För varje nytt land vi kom in i kollade vi trafikregler, vad som gäller för motorvägsavgifter, vad gasol och diesel heter på det lokala språket osv 😉

Kommentarer är stängda.