Fortsatt familjehelg

Innan vi lämnade Borlänge blev det ett snabbt besök på Borlänge marknad där vi moffade i oss varsin Langos. Sedan ett besök I Skräddarbacken hos DoL och grabbarna, med fika och lastning av lite saker som stått kvar där sedan vi flyttade från huset. Nu var det dock dax att ta hem bla grillen.

image

Sen fortsatte vi till Ida och Mockfjärd.  Där kunde vi stå med husbilen strax utanför dem

Vi tog en sightseeing i Mockfjärd med omnejd och såg småbyar och ställen vi aldrig sett förut. Till kvällen drog Daniel igång grillen och sedan ett tufft parti Yatzy

image

Idag på förmiddagen kom Daniels föräldrar och två systrar mfl på förmiddagsfika.

4 reaktioner till “Fortsatt familjehelg

  1. Härligt att få träffas o ta en fika tillsammans:) På ”mammas” gata:). Det verkar ha gått smidigt för er att tömma ett helt hus och flytta till lägenheten. Det är mycket att ta i och många saker man samlar på sig när man har hur. Hoppas resan hem gick bra i det April väder vi har just nu. Kram

Kommentarer är stängda.