Hyfsat aprilväder

image

Aprilvädret idag är ganska hyfsat. Dvs det har inte kommit någon nederbörd…   än…..  Solen kikar fram både jämna och ojämna mellanrum. Det smakade väldigt gott med lite grillat lamm till lunch. Att bara vara, slappa och ta det lugnt känns bra denna helg. Det är ganska många här på Hätte camping.  Numera är vi två husbilar som står på säsong här på campingen och tre ytterligare på besök över helgen.


3 reaktioner på ”Hyfsat aprilväder

  1. Så härligt ni haft det 🙂 ser ut som björkarna spricker också hos er också 🙂 Vilken skillnad det är mellan er och oss. Men vi har i och för sig haft en härlig helg också i solen och i husbilen 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.