På rull

image

Igår for vi iväg med husbilen. En liten premiär för året.  Det är otroligt skönt att släppa på handbromsen och fara iväg nånstans. Vi hamnade på ställplats Ullared.  Här var ingen trängsel. I morse gick vi naturligtvis in på GeKås. Det blev en del hygienartiklar, kläder, köksgardiner och annat både smått och gott handlat. Gott eftersom det finns en rejält stor livsmedelsavdelning med både konserver ock färskvaror. Nu är vi tillbaka på ställplatsen och äter lite goda ostar. Inte heller nu är det nån trängsel här, bara 14-15 stycken husbilar. I morgon är en annan dag och hur den ser ut återstår att se.

7 reaktioner till “På rull

 1. Ibland funderar jag över, vad som skall kunna ta mig dit. Kanske hör det till allmänbildningen, kanske jag kommer en vacker dag. Ha det kram!

  1. Eftersom det finns ett väldigt stort utbud är det hur bra som helst att handla här. I stället för vilket shoppingcenter som helst kan man ju tänka.
   Shopping kram

 2. Lyckos er som bor så nära nu.:) Härligt bara kunna åka iväg sådär. Men vart är bilderna på alla kassarna ni shoppat . 😉 kramen

 3. Gekås e ju alltid trevligt 😄👍🏻 När där inte är för mycket folk förståss….
  Ställplatsen har vi aldrig stått på, lite lugnare verkar det som 😊
  Ha de gott Kram

 4. Ullared är definitivt inget jag längtar till. Försöker undvika stället så länge det går. Men alltid lika trevligt att släppa på handbromsen och ge sig ut på en premiärtur.

Kommentarer är stängda.