Håll mitt hjärta

Jag saknar ord – vår värld har återigen drabbats av terror och hat. Mina tankar går till alla drabbade i Bryssel. Vi håller varandras händer och förenas i kärleksfulla tankar och handlingar. Rädslan får inte vinna. Kärleken är större. Ja Kärleken är faktiskt störst av allt – trots det onda som hänt.  ❤Pray-for-Brussels1Jag tänker på Björn Skifs sång:
Håll mitt hjärta Håll min själ Låt mig bara stanna här
Så allt jag ber dig allt jag begär Håll mitt hjärta Håll min själ

6 reaktioner till “Håll mitt hjärta

  1. Vår kan tyckas trygga tillvaro, försvann redan under hösten 2015. Efter detta kommer inget att vara sig likt. Jag mår så illa av människors människors ondska. Jag skulle vilja ta alla människor i handen och till sammans sjunga den 4000 år gamla välsignelsen, Herren välsigne dig och bevare dig….

  2. Ja visst går tankarna till de drabbade i detta hemska! Men allra mest tänker jag på att vi inte har något bra sätt att stoppa det, att det inte går att lösa roten till det onda och att det kommer hända igen. Skrämmande och sorgligt!

  3. Visst är det otäckt. Men det är detta dom gillar…..dom som utsätter oss för detta. Dom vill att alla ska bli skrämda. Vi ska inte behöva leva i skräck. Vi måste fortsätta leva våra liv som vanligt. Men jag tänker extra mycket just nu på dom som blivit drabbade och skadade. Usch hemska tanke vad dessa hemska människor ställer till med. Sköt om er. Kram

Kommentarer är stängda.