Fredagsmys

I fredags for vi ner till Jönköping direkt efter jobbet. Vi hade bokat ett hotellrum på Clarion Hotel Victoria eftersom vi ville bara göra nåt annat. Vi hittade fram och såg att hotellet är ett fint gammalt anrikt hus från 1800-talet. Clarion VictoriaEfter att vi checkat in gick vi ner i ljusgården där vi blev bjudna på eftermiddagsfika.välkommentavlaI ljusgården, som var en innegård i mitten av hotellet, fanns småbord och en rejäl takhöjd med glastak som släppte in ljuset utifrånkvällsmat

ljusgården

lobbynI lobbyn fanns sittgrupper och lite tidningar och böcker att låna och läsamenynVi fick veta att hotellet serverade middagsbuffe´som ingick i hotell-priset. Det serverades olika sallader, färska räkor, kallskuret, grönsakssoppa, kycklingvingar och potatisgratäng samt dessertostar marmelader och kex. Och frukt. Maten var försvinnande god , så det blev inte någon bild alls….morgonenLördagsmorgonen bjöd på gråkallt väder och det stod inte på förrän det började snöa. Efter en snabb vända på stan for vi till det stora köp-området A6. Där behövde vi inte gå ute och frysa. Ingen shopping dock, så vi avslutade det hela med en härlig eftermiddag hos goda vänner, som bjöd på hembakade semlor innan vi for hem igen efter ett mysigt dygn i ”storstan”

 

 

 

 

4 reaktioner till “Fredagsmys

  1. Det var länge sedan jag var där på ett frukostseminarium. Jag hade glömt att det var så trevligt och ombonat. Hade vi inte husbilen resklar skulle vi också göra så här trevliga utflykter. Kram

Kommentarer är stängda.