Elmia Husvagn Husbil 2016

Nu växer mässan Husvagn Husbil, som traditionellt arrangeras på Elmiamässan i Jönköping i september. Från och med i år får publiken ytterligare en mässdag. Elmia öppnar för allmänheten redan på onsdagen och pågår 7–11 september
– Det är ett oerhört starkt publiktryck på mässan och genom att öppna en dag tidigare hoppas arrangörerna att det blir en jämnare fördelning på besökarna under de dagar arrangemanget pågår, säger Sven Hansson, riksordförande i Caravan Club.

1436-logga-hemsida_300x87_Den 18 februari kl 9.00 öppnar bokningen av platser på de mest åtråvärda campingområdena under Elmia Husvagn Husbil. Du beställer via Ticnet,  eller på telefon 077-170 70 70. – Eftersom mässan pågår ytterligare en dag måste vi justera priset på campingen, berättar Sven. Nu kommer platserna på område 1 att kosta 1 000 kr och på område 2 625 kr.
Infarten till mässcampingen öppnar onsdag den 7 september kl 8 och det finns inga möjligheter att släppa in mässbesökare tidigare än så. Samtliga platser är utan el och hundar måste vara kopplade inom mässcampingen.Elmias mässcamping har totalt cirka 2 700 platser. Parkeringsplatserna utanför mässområdet är avgiftsbelagda kl 8–22. Nattetid är det fri parkering, men campingförbud. Det betyder att husvagnarna inte är tillåtna, men det är möjligt att sova i husbil. Husbilar placeras med 3-meters lucka enligt krav från räddningstjänsten.


7 reaktioner på ”Elmia Husvagn Husbil 2016

  1. Många klubbar har ju egna områden och säljer eller lottar ut biljetter till klubbmedlemmar. Jag förstår att man öppnar en dag tidigare när trycket är så stort, å andra sidan har vi som jobbar med reportage haft en dag utan vansinnigt mycket trängsel och vi har kunnat fota i bilarna utan att få folk med på bilderna. Nu blir det lite svårare och kommer att ta längre tid för oss. Men visst kommer vi 🙂
   Kram

 1. Skulle vart kul att åka dit,var väl där sist nån gång i början på 2000-talet!
  Vem vet,vi kanske dyker upp en dag eller 2 🙂

  Ha det gott o Trevlig helg 🙂

 2. Vi får se om vi kommer dit. Tror vi nöjer oss med nuvarande Ellen något år till. Det brukar kunna bli dyrt med de besöken, för då blir man plötsligt sugen på något nyare.

Kommentarer är stängda.